Een tastbaar idee

Om een idee op de werkelijkheid te kunnen projecteren moet het tastbaar worden. Welk interieur past bij uw levensstijl, smaak en woongenot? Een essentieel onderdeel voor een geslaagd project zijn goede voorbereidingen, waarbij heldere en persoonlijke communicatie de basis vormen. Naast de tekeningen die het eindresultaat tot in de detail kunnen schetsen, mogen de samples van het materiaal natuurlijk niet ontbreken. Hout, steen, metaal, textiel. Dat moet gezien en ervaren worden om er gevoel bij te krijgen.

Het team van Marfred Moes is hecht, professioneel en gevoelig voor detail. Zij gaan te werk met respect voor de ruimte en uw persoonlijke levenssfeer. Tijdens de uitvoer van het project zijn de lijnen zo kort mogelijk. Er wordt altijd maatwerk geleverd, zowel voor uw interieur als voor uw budget.

Bent u geïnteresseerd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat de beste oplossing is voor u.

Over ons

Marfred Moes werkte acht jaar lang bij Piet Boon. In 1995 startte hij zijn eigen bedrijf voor interieur en bouw. Marfred Moes staat voor een totaalconcept waarbinnen de mogelijkheden oneindig zijn. Of het nu gaat om de inrichting van uw nieuwe woning, het restylen van een bestaand interieur, het leveren van een bijzondere badkamer of keuken of het leveren van vakwerk op het gebied van bouw- en renovatieprojecten.

Niet de stijl van de ontwerper is de basis, maar de wensen en ideeën van de opdrachtgever. Marfred Moes laat zich inspireren door de bestaande ruimte en zoekt samen met zijn team naar het ideale resultaat.


MarfredOver ons